Usile pliante schimba atmosfera in casa

Usile pliante schimba atmosfera in casa

Daca doriti sa schimbati atmosfera in casa, sa aduceti un look nou si interesant in living sau in bucatarie, atunci usile pliante reprezinta cea mai potrivita alegere. Interesante si elegante, usile pliante va vor ajuta sa creati spatii aditionale si sa puteti utiliza la maxim bucataria, camera de zi si spatiile adiacente, terasa si sera.

Usile pliante instalate la intrarea in sera sau la iesirea pe terasa au un efect absolut senzational. Usile acordeon pot fi pliate in lateral si lasate deschise toata ziua, iar astfel veti avea acces rapid si usor pe terasa. Usile pliante sunt in trend si sunt recomandate de designer ca fiind o alternativa interesanta pentru usile glisante.

Folosind usi pliante in casa dumneavoastra, puteti crea chiar camere si spatii noi. Aceste usi va ajuta sa separati o zona, atunci cand aveti nevoie. Ele pot fi instalate oriunde, acesta fiind un mare avantaj. Atunci cand aveti nevoie de o zona separata de lucru sau de un spatiu pentru oaspeti, le veti inchide. Atunci cand vreti sa reveniti la un spatiu larg, trebuie doar sa le lasati deschise si nici nu le veti observa, pentru ca nu va ocupa deloc din spatiu.

De asemenea, daca la parter aveti open space, livingul corespondeaza cu bucataria. Acest aranjament are insa un dezavantaj: mirosul. Atunci cand gatiti, mirosul de bucatarie se intinde in toata casa si este un lucru cat se poate de neplacut pentru musafiri, mai atunci cand este frig si nu puteti tine geamurile larg deschise. Aici intervin insa usile pliante si salveaza situatia. Le puteti instala la intrarea in bucatarie, dar nu trebuie sa le folositi decat atunci cand gatiti si vreti sa evitati raspandirea mirosului de mancare in casa.

usa alba

Usile pliante de exterior trebuie sa fie din material rezistente: lemn sau sticla dubla prelucrata. Ganditi-va ca aceste usi sunt singura piedica in calea ploii, a vantului, a furtunilor sau a ninsorii, de aceea trebuie sa le alegeti cu mare grija. In lunile reci usile nu permit pierderea de caldura, iar pe timpul verii mentin o temperature racoroasa in casa. Astfel obtineti un alt avantaj major: economii la consumul de curent. In zilele calde si frumoase le puteti lasa deschise si va veti bucura de aerul proaspat si de fosnetul relaxant al naturii. Si sa nu uitam de lumina naturala de care puteti profita toata ziua, atunci cand aveti usi pliante din sticla.

Aceste usi sunt in topul preferintelor designerilor, pentru ca intr-adevar schimba atmosfera in casa. Ele sunt disponibile in o multitudine de forme, dimensiuni, culori, si pot fi personalizate dupa cum doriti, in functie de stilul decorativ deja dezvoltat in locuinta. Este important sa alegeti un furnizor serios, sa faceti toate masurile cat mai corect si sa alegeti materialul (combinatia de materiale) potrivit / potrivita. Pentru partea de instalare puteti apela la funizor sau chiar la un prieten, pentru ca aveti nevoie doar de un set de scule si de indemanare. Intretinerea usilor pliante se face usor, cu solutii speciale de curatat. Nu veti regreta aceasta investitie!

Usi pliante

 

ecommerce websites
plastic surgery san diego city
dance courses Chicago

Tags : , , , , 1 Comments1 Comment → “Usile pliante schimba atmosfera in casa”


  1. andra

    7yearsago

    sI eu am avut in casa o usa glisanta si mi-a placut tare mult, e usor de folosit, dar nu merge chiar la orice apartament. 🙂


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.