Price:Lei229.00

Color:
Send Inquiry

Usi pliante economice – Gama Aurora

Dimensiuni: 100 x 203 cm (l x h)

Aceste usi pliante din pvc sunt realizate pe o dimensiune standard intalnita pe piata din Romania.  Gama Aurora este o gama economica, fara geamuri, in culori simple, unitare.

Usi pliante – descriere

Sunt realizate din PVC rigid atoxic, produse intr-o mare varietate de culori. Au toate componentele asamblate. Legaturile dintre lamele sunt tot cu profile de PVC. Profilele din care sunt produse aceste usi armonice sunt produse in Italia, de catre firma italiana Rollplast.

Usi pliante- montaj

Pentru a le monta e nevoie doar de o bormasina cu care se vor prinde in perete sina de sus si stalpii laterali.

Accesorii

Inchiderea se face cu magnet. In aceasta varianta, usa plianta din pvc  nu contine sina jos.

Aceste usi sunt disponibile in urmatoarele culori unitare (nu sunt cu furnir): alb, frasin, mahon, nuc, cires. Culorile disponibile le puteti vedea dand click AICI

Trenbolone the Monster Steroid – Doctor’s Analysis of Side Effects & Properties winstrol en pastillas precio ‘You suck, do better journalism’: Jon Jones slams female reporter over drug test question (VIDEO)

Tags : , 4 Comments

4 Comments → “Usi pliante gama Aurora 100 x 203 cm”


 1. Elena Popa

  1yearago

  Buna ziua. Usa plianta 106×175 pe culori simple fara imitatie lemn pe panou (Alb, Frasin, Cires, Mahon si Nuc) este la pretul de 219lei, iar cea pe culori cu imitatie lemn pe panou (diponibil- Mix Alb, Mix Stejar si Mix Wenge) este la pretul de 292lei. Preturile includ Tva si sunt valabile pentru usa fara geamuri. Transportul si montajul nu sunt incluse in pret.


 2. Ninel

  1yearago

  Buna ziua!
  As dori sa stiu care este pretul unei usi pliante cu o latime de 106 cm si inaltime de 175 cm si pe ce culori este disponibila.

  Multumesc!


 3. Comenzi usi pliante

  5yearsago

  Gasiti aici mai multe informatii: http://www.usipliante.ro/info-usi-pliante/


 4. anca

  5yearsago

  care e sistemul de motaj?


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.