Price:

Color:
Send Inquiry

Usi pliante la comanda cu dimensiuni speciale.

Dimensiuni maxime: deschidere pana la 6m, inaltime maxim 3m.

Sunt realizate din PVC rigid atoxic, produse intr-o larga varietate de culori. Sunt asamblate integral iar legaturile dintre lamele sunt tot din profile de PVC. Materia prima a acestor usi pliante este produsa in Italia, de catre firma italiana Rollplast.

Anabolic Steroids for sale

buy steroids online

Usi pliante- montaj

Pentru a le monta e nevoie doar de o bormasina cu care se vor prinde in perete sina de sus si stalpii laterali. Instructiunile detaliate de montaj se gasesc in ambalajul usii pliante.

Accesorii

Inchiderea normala se face cu magnet. Optional se poate alege incuietoarea cu cheie in locul magnetului. Tot in varianta standard, usa plianta nu se executa cu sina jos dar optional, se poate adauga. Recomandam ca adaugarea sinei jos sa se faca doar in cazul in care usa plianta nu este folosita la separarea a doua camere. Persoanele care vor trece prin aceasta usa vor fi in pericol sa se impiedice de sina de jos sau aceasta se va distruge in cazul in care se calca pe ea.

Pentru deschideri mari recomandam ca usa plianta sa se execute cu deschidere centrala iar sina superioara din pvc sa fie inlocuita cu una metalica. Toate aceste imbunatatesc functionarea usii pliante si ii asigura o folosinta indelungata.

Culorile disponibile le puteti vedea dand click AICI

Pentru a afla cat este pretul unei usi pliante executate pe o dimensiune speciala, va rugam sa ne contactati: tel : 0726 255 120 (Luni – Vineri, 8.30-17.30) sau e-mail: office@usipliante.ro

hindu push ups

Related Products


Tags : , 209 Comments

209 Comments → “Usi pliante la comanda cu dimensiuni speciale”


 1. Elena Popa

  1yearago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara sina jos si fara geamuri, este 278 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 2. Dumitru Andreea

  1yearago

  Buna ziua! Care este pretul unei usi de 253 inaltime si 90 latime, pe alb?


 3. Crisan Noemi

  1yearago

  Buna ziua. Ma intereseaza pretul unei usi pliante culoare alba, cu dimensiunile 223 cm inaltime si 140 cm latime, inchidere laterala cu magnet si cu sina sus.
  Va rog sa imi spuneti si timpul de executie si costul de livrare. Va multumesc!


 4. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante de culoare Alba si dimensiunile 102.5×208 este 234 lei, fara geamuri. Termenul de executie este de max. 5 zile lucratoare. Pretul contine Tva si nu include montajul si transportul.


 5. Orlando Rus

  2yearsago

  Buna ziua!
  Cat costa o usa de culoare alba cu inaltimea de 2080mm si latimea de 1025?
  De asemenea, in cat timp se finalizeaza o comanda?
  Multumesc!


 6. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu deschidere laterala, in culori unitare, fara sina jos si fara geamuri, 322 lei. Deschiderea centrala (2 laturi egale) costa 403 lei. Preturile contin Tva si nu includ montaj si transport. Pentru livrarea prin curier pana in orasul Alexandria veti mai avea de achitat 48 lei.


 7. Culea Adina

  2yearsago

  Buna ziua!
  As dori sa stiu care este pretul unei usi pliante cu o latime de 205 cm si inaltime de 237 cm si pe ce culori e disponibila.
  Multumesc!


 8. Valentin

  2yearsago

  Bună seara!
  Vă rog să-mi spuneți și mie un preț pentru o ușă pliantă, culoare unitară, fără șină jos, dimenisiuni gol zid: 1,70 înălțime x 1,80 lățime. Care este diferența de preț dacă este dintr-o singură bucată sau dacă este din două bucăți, cu închidere centrală. Trebuie livrată în Alexandria, Teleorman.
  Vă mulțumesc!


 9. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Usile pliante din pvc izoleaza, dar nu in totalitate, living-ul contra mirosurilor din bucatarie.


 10. Ion

  2yearsago

  Aș vrea să știu dacă o asemenea ușă poate să izoleze atât de bine încât mirosul de mâncare de la bucătărie să nu mai pătrundă în living.


 11. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu deschidere centrala (2 laturi egale), cu sina metalica si role aferente, fara sina jos si fara geamuri, culoare nuc sau mahon, este 2360 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Livrarea se poate face prin curier contra-cost. Termenul de executie si livrare este 7-10 zile lucratoare de la achitarea unui avans de minim 50% din total valoare factura.


 12. stefan

  2yearsago

  Bună seara, doresc o ușă H-2450 și L- 670, culoare maro, vă rog un preț și un termen de livrare.
  Mulțumesc.


 13. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara sina jos si fara geamuri, cu sina superioara metalica, intr-o nuanta unitara (alb, cires, frasin, mahon sau nuc) este 2201 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Livrarea se poate face si prin curier contra-cost.


 14. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii, cu deschidere laterala, fara sina jos si fara geamuri, este 256 lei. Pretul nu include montaj si transport.


 15. Cristina

  2yearsago

  Buna ziua!
  Ma interesează și pe mine sa știu cât costa o ușă de 213 cm înălțime și 110 cm lățime. Cu privire la culoare… Cireș, nuc, stejar…. Nu alb… Multumesc


 16. Jeberian Mihaela

  2yearsago

  Buna ziua! Doresc detalii pentru usa plianta dintr-o culoare simpla cu dimensiune inaltime: 3 m si lungime 6 m din pvc. Cat costa? Se poate si 2 bucati? Multumesc.


 17. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii cu dimensiunile 300x230cm (lxh), in culori unitare, este 723 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Livrarea se poate face si prin curier contra-cost. Culorile unitare sunt: alb, cires, frasin, mahon sau nuc.


 18. Georgiana Mumpolo

  2yearsago

  Buna ziua. Am nevoie de o usa de dimensiunea 3000×2300.


 19. Mariana

  2yearsago

  Buna ziua vreau sa stiu daca faceti livrare si in republica Moldova.


 20. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, in culori unitare, fara sina jos si fara geamuri, este 234 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Livrarea se poate face si prin curier contra-cost. Culorile unitare sunt: alb, cires, frasin, mahon si nuc. Sina jos nu se mai pune. Usa va avea deschiderea de 106.2cm, deci nu se va intinde complet, fiind usa pliabila. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr. 0726 255 120 sau 0371 104 411 sau pe e-mail office@italbox.ro.


 21. Andrei

  2yearsago

  Bună ziua.

  Sunt interesat de o ușă pliantă 104 x 205 cm în culoarea, pentru o debara
  Aș dori să știu dacă în această dimensiune ușa se “întinde complet” când este închisă.
  De asemenea aș prefera să aibă și o șină jos

  Îmi puteți spune un preț?
  Mulțumesc.


 22. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara sina jos si fara geamuri, culoare alb, cu dimensiunile 250×240 cm (lxh), cu deschidere laterala, este 562 lei. Pretul nu include montaj si transport. Costul de transport variaza in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Sina jos nu recomandam in situatia dumneavoastra. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr.tel. 0726 255 120/ 0371 104 411 sau pe e-mail office@italbox.ro.


 23. Elena

  2yearsago

  Buna ziua,imi puteti da un pret pentru dimensiune usa 250 latimea cu 240 inaltime culoare alb fara geam, cu sina jos si transport. Va multumesc frumos!


 24. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, in culori unitare, fara sina jos si fara geamuri, este 143 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Livrarea se poate face si prin curier contra-cost. Culorile unitare sunt: alb, cires, frasin, mahon sau nuc.


 25. Alina SARBU

  2yearsago

  Buna ziua. Va rog sa-mi comunicati un pret pentru o usa armonica 65×202 cm. Multumesc!


 26. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua! Pretul usii pliante, fara sina jos si fara geamuri, este 143 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 27. ADINA BRATU

  2yearsago

  Buna ziua ! Imi puteti spune, va rog, care ar fi pretul unei usi pliante PVC, alba cu dimensiunile de 60 / 183. Multumesc !


 28. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Preturile usilor cu deschidere laterala sunt 236 lei, respectiv 362 lei. Preturile contin Tva si nu includ montaj si transport. Pentru livrarea prin curier veti mai avea de achitat 62 lei costul de transport.

 29. Buna ziua! As dori 2 usi pliante,fara sina de jos,inchidera magnetica,deschidere laterala, cu urmatoarele dimensiuni: 150x240cm(lxh,culoare cires) si 94x240cm(lxh) culoare frasin. Cat m-ar costa,si daca le puteti livra la Rm.Sarat jud BZ. Multumesc!


 30. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu dimensiunile 130x220cm (lxh), culoare nuc, cu deschidere laterala, fara sina jos si fara geamuri, este 278 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 31. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante din pvc, fara geamuri si fara sina jos, este 367 lei. Pretul nu include montaj si transport. Livrarea se face in maxim 5 zile lucratoare de la data comenzii ferme.


 32. violet

  2yearsago

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi comunicati pretul pentru usa h-285, l 120, alb, si termen de executie


 33. Aryana

  2yearsago

  Buna ziua,
  As dori in calcul de pret pentru o usa fara geamuri, culoare: nuc, cu dimensiunile: 220×130. Multumesc!


 34. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Usa plianta, cu deschidere laterala, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc), costa 143 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Nuantele le puteti vedea pe site in sectiunea Variante culori.


 35. Grecu Emanuela

  2yearsago

  Buna ziua,pentru o usa plianta de dimensiunile 70×200 cat ar costa?


 36. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante in culori unitare, fara geamuri si fara sina jos, este 143 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Culorile unitare sunt: alb, cires, frasin, mahon sau nuc. Nuantele le puteti vedea in sectiunea Variante culori de pe site.


 37. Adri

  3yearsago

  Buna ziua, pentru o usa cu dimensiunile 65×200 cm cu sina jos care este pretul? multumesc


 38. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu dimensiunile 350x250cm (lxh), fara sina jos si fara geamuri, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc) este 823 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 39. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara sina jos si fara geamuri, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc) este 1149 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 40. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara geamuri si fara sina jos, este 972 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 41. Carmen

  3yearsago

  ma intereseaza cat ar costa o usa plianta de 250x350cm


 42. Iasmina

  3yearsago

  Imi puteti spune un pret pentru o usa pliabila, latime 4,10m si inaltime de 2,8m?


 43. DIANA

  3yearsago

  buna ziua,
  va rog un pret pentru o usa armonica dimensiunea 3,50 lungime si 2,80 inaltime, culoarea alba, pentru separarea livingului de hol in caz de necesitate.
  multumesc,


 44. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Suntem producatori de usi pliante din pvc, pe sistem armonic (ca la acordeon). Pretul usii, in culori unitare, cu deschidere laterala, fara geamuri si fara sina jos, este 388 lei. Pretul nu include montaj si transport. Culorile unitare sunt: alb, cires, frasin, mahon sau nuc.


 45. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii cu deschidere laterala, fara geamuri si fara sina jos, este 343 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Pentru livrarea prin curier pana la Stoenesti veti mai avea de achitat 75 lei.


 46. Gabi

  3yearsago

  Buna ziua ..o usa glisanta 225 cm lungime si 115 inaltime aveti ?…la ce pret ?


 47. Cristian Ionita

  3yearsago

  Buna ziua! Ma intereseaza o usa culoarea alb,cu dimensiuni de 200×200,inclusiv sina si transport pana in Stoenesti (Giurgiu). Multumesc! Astept raspunsul dvs.


 48. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Usile pliante din pvc, pe care le realizam, se fixeaza doar in plan drept.


 49. Loredana T.

  3yearsago

  Buna ziua!

  As fi interesata de o usa plianta de o latime de cca 1.6m, insa as vrea sa stiu daca se poate executa ca si inaltime in trepte? As vrea sa inchid zona de sub o scara interioara.

  Multumesc anticipat!


 50. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara geamuri si fara sina jos, este 193 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 51. Dumi

  3yearsago

  Buna ziua. Imi puteti spune un pret pentru o usa de dimensiunile lxh 95×116 culoare alba?Multumesc anticipat!


 52. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, culoare alb, cu dimensiunile 110x160cm(lxh), fara geamuri si fara sina jos, este 219 lei (cu tva). Pentru livrarea prin curier pana la Baia-Mare veti mai avea de achitat 36 lei.


 53. Stefan

  3yearsago

  Buna ziua,va rog un pret pt.o usa pliabila alba,dim.gol perete 110cm,h160cm,eventual si cost expediere Baia Mare.Multumesc.


 54. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Stalpii laterali au 2.5cm latime.


 55. Trifan Adrian

  3yearsago

  Buna ziua! Ce latime au sinele usilor (stalpii laterali)?


 56. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu deschidere laterala, fara geamuri, este 412 lei (cu Tva). Pretul nu include montaj si transport.


 57. Diana

  3yearsago

  Buna ziua.. cat costa o ușă albă fără geamuri cu dimensiuni de 170 l si h 227?


 58. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Usa plianta, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc), fara geamuri si fara sina jos, costa 723 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 59. Doris

  3yearsago

  Buna ziua..m-ar interesa si pe mine o usa glisanta la 2.50 inaltime….si 3m lungime..Imi puteti spune si mie la ce pret sa ma astept??


 60. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu deschidere laterala, fara geamuri si fara sina jos, este 478 lei. Pretul contine Tva nu include montaj si transport. Pentru livrarea prin curier veti mai avea de achitat 59 lei.


 61. Renata Anghel

  3yearsago

  v-am trimis e-mail cu mai multe detalii si nu primesc nici un raspuns.


 62. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu deschidere centrala, culoare mahon este 538 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Pentru livrarea prin curier pana la Ciocile (Braila), la 60km de Slobozia mai aveti de achitat 100 lei costul de transport.


 63. eugeniu

  3yearsago

  buna ziua sunt interesat de o usa plianta ,cu deschidere centrala ,dimes ,210 lung,pe 207 inalt culore mahou ,daca se pote sa-mi comunicati pretul usi si livrarea la ,satul ciocile jud braila comuna este la 20 km de slobozia va multumesc.


 64. Renata Anghel

  3yearsago

  Am sa va trimit un email cu dimensiunile exacte si mai multe lucruri


 65. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Usa plianta, din pvc, cu deschidere laterala, fara sina jos si fara geamuri, costa 412 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 66. Renata Anghel

  3yearsago

  buna ziua sunt interesata pentru o usa glisanta alba, fara geamuri cu dimensiunea 210 inaltime pe 200 latime


 67. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara geamuri si fara sina jos, este 286 lei. Pretul nu include montaj si transport.


 68. Pana

  3yearsago

  Buna ziua,
  Cat m-ar costa si pe mine o usa plianta pvc alba cu dimensiunea golului de 113 cm lungime si 226 cm inaltime?


 69. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. In cazul unei arcade este vorba de o situatie mai deosebita. Important este sa stim daca peretii sunt drepti atat in lateral cat si in partea de sus. Usile pliante pe care le realizam se fixeaza doar in plan drept. Pretul usii cu deschidere laterala, fara geamuri si fara sina jos, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc) este 323 lei.
  Pentru livrarea prin curier veti mai avea de achitat 39 lei. Preturile contin Tva si nu includ montaj.


 70. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Usa cu deschidere laterala, fara geamuri si fara sina jos, costa 412 lei (cu Tva, fara transport si montaj). Usa stransa la perete ocupa in jur de 30-35cm.


 71. Daniel Ion

  3yearsago

  Buna ziua ! O ușa 1440/2100 cat ar costa? Vreau sa acopere o arcada. Eu sunt din Ploiesti


 72. Razvan

  3yearsago

  Buna ziua,
  Imi puteti da un pret aproximativ pentru o usa armonica de 225cm inaltime si 175 cm latime, alb simplu.
  De asemenea m-ar interesa cat ramane spatiul de trecere atunci cand este deschisa usa de 175 cm latime (“grosimea” armonicii stranse adica).
  Multumesc,


 73. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii, fara sina jos si fara geamuri, este 301 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Pentru livrarea prin curier pana la Iasi veti mai avea de achitat 36 lei. Sina metalica se recomanda pentru usile cu deschideri mai mari de la 3.5 m si nu este necesara pentru usa dumneavoastra.


 74. Buzdugan Andrei

  3yearsago

  Buna ziua,

  Doresc sa stiu pretul unei usi pliante cu urmatorare caracteristici :

  1. Inaltime (perete – podea 204 cm)
  2. Latime (perete – perete 69 cm)
  3. Grosime 7.5 cm
  4. Sina superioara si inferioara metalica
  5. Culoarea Mix Alb

  Livrata in Jud. Iasi, Loc. Iasi. Pretul sa includa tot cu TVA, fara montaj.


 75. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc), fara geamuri si fara sina jos, este 312 lei. Pretul este cu Tva si nu include montaj si transport. Pentru livrarea prin curier pana la Dorohoi veti mai avea de achitat 44 lei.


 76. Avram Florin

  3yearsago

  Buna as dori si eu o usa plianta cu inaltimea de 250 cm si latimea de 120 cm …va rog sa imi spuneti un pret eu sunt din Dorohoi jud Botosani


 77. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii simple, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc), fara sina jos si fara geamuri, este 193 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 78. craciun laurentiu

  3yearsago

  buna seara

  care este va rog pretul unei usi armonica de l=90 cm si h=198cm

  multumesc


 79. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu deschidere laterala, fara geamuri si fara sina jos este 300 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 80. Marian Stroescu

  3yearsago

  Bună ziua ma interesează o ușă plianta lățime 1.40 m ×2.10m culoare alba nr meu de tel 0767023935


 81. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, culoare nuc, fara geamuri si fara sina jos, este 143 lei. Pretul nu include montaj si transport. Pentru livrarea pana la Cluj-Napoca veti mai avea de achitat 36 lei.


 82. Dana

  3yearsago

  Buna seara. Imi puteti spune un pret la o usa armonica culoare nuc cu h-160 cm si L -60 cm simpla fara geamuri cu transport in Cluj. Multumesc


 83. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante este 143 lei (cu Tva, fara transport si fara montaj).


 84. Georgiana

  3yearsago

  Buna ziua. M-ar interesa si pe mine o usa alba, cu deschiderea spre stanga – 200inaltime, 70latime, maner simplu. ce costuri sunt?


 85. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu deschidere centrala, fara geamuri sau alte accesorii este 596 lei. Pentru livrarea prin curier pana la Iasi veti mai avea de achitat 55 lei. Preturile contin Tva. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la nr. 0726 255 120 sau 0371 104 411.


 86. Alina

  3yearsago

  Buna ziua
  Ma intereseaza o usa cu dimensiunile 2,5m Inaltime si 2,2m l cu deschidere pe mijloc ,mahon.
  livrare Iasi.
  Multumesc


 87. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc), fara geamuri, este 908 lei (cu Tva). Pretul nu include montaj si transport.


 88. Dina V

  3yearsago

  Buna ziua .
  Ma intereseaza o usa plianta. Latime 245 cm inaltime 200 cm , cu deschidere pe mijloc si sina metalica.inchidere cu cheie.( pt magazin/stand)


 89. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Usa plianta poate avea deschidere laterala (stanga sau dreapta) sau centrala (formata din doua laturi care se intalnesc la jumatate). Sina jos nu se pune. Pretul usii, cu deschidere laterala, fara geamuri, in culori simple (alb, cires, frasin, mahon sau nuc) este 366 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 90. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. In primul rand, este foarte important sa stim ce reprezinta fiecare dimensiune in parte. Daca va referiti la o usa cu dimensiunile 110x195cm (lxh), pe nuante unitare (alb, frasin, cires, mahon sau nuc), fara geamuri, cu deschidere laterala, pretul este 219 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Pentru livrarea prin curier pana la Ploiesti veti mai avea de achitat 39 lei. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic la numerele 0726 255 120 sau 0371 104 411.


 91. Radu Andrei

  3yearsago

  Buna ziua! Pentru o usa cu dimensiuni 110 pe 195 cat luati ? Cat costa transportul aproximativ pana in Ploiesti? Multumesc!


 92. Vasile

  3yearsago

  As dori o usa latimea 207cm inaltimea192cm cu deschiderea la ambele capete sina sus si jos. Va rog un pret estimativ si cum pot face comanda. Tel 0752309952


 93. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara geamuri, este 412 lei. Pentru livrarea prin curier pana la Seini veti mai avea de achitat 46 lei. In total 456 lei.


 94. Hirth

  3yearsago

  Buna,

  Ma intereseaza o usa plianta de dimensiunea: Latimea 1,97 m si inaltimea de: 2,18m. Modelul simplu.Prinderea pe partea de sus.Deschidere partea stanga.

  De culoarea ;Cires

  Cat ar costa fara livrare? Cu livrare in Seini/ Maramures

  Multumesc !


 95. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara geamuri, cu deschidere laterala, este 236 lei (cu Tva). Pretul nu include montaj si transport. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta si telefonic la nr. 0726 255 120 sau 0371 104 411.


 96. Camelia

  3yearsago

  Buna ziua asi dori pret pentru o usa culoarea alba dimensiuni H250 l90 multumesc


 97. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Comenzile se pot da online, pe e-mail: office@italbox.ro sau telefonic la nr. 0726 255 120 sau 0371 104 411.


 98. Moscal Angela

  3yearsago

  Cum pot comanda?


 99. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Usile pliante pe care le realizam au manere din pvc sau puteti opta contra-cost pentru o incuietoare cu cheie. Culorile simple sunt: alb, cires, frasin, mahon sau nuc. Nuantele le puteti vedea pe site in categoria: Variante culori. Pretul usii pe una dintre aceste nuante, fara geamuri, este 244 lei (cu tva, fara transport si fara montaj).


 100. Moscal Angela

  3yearsago

  Bina ziua! Va rog sa imi spuneti pretul pentru o usa plianta , spatiul in.care trebuie montata cu dimensiunile de 1,92-înălțime/1,16-latime, culoare simpla, magnet si zavor specific? Va multumesc anticipat!


 101. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante din pvc, fara geamuri, este 143 lei (cu Tva). Pretul nu include montaj si transport.


 102. Tedi simene

  3yearsago

  Buna ziua! As dori o USA albă acordeon cu dimensiunile de 1,75/ cu 0,66 , as dori un pret! O zi buna


 103. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, in culori unitare, fara geamuri, este 236 lei. Pentru livrarea prin curier veti mai avea de achitat 37 lei. In total veti avea de achitat 273 lei. Preturile sunt cu Tva. Culorile unitare sunt: alb, cires, frasin, mahon sau nuc.


 104. Ciprian

  3yearsago

  Mă interesează prețul unei uși cu spațiul dintre pereți 2,48×0,88, cu transport inclus la Satu Mare. Mulțumesc.


 105. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante din pvc, fara geamuri, este 164 lei. Sina jos nu se pune. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 106. Mihai

  3yearsago

  Buna ziua!
  Va rog un pret petru o usa plianta alba cu sina si jos, maner cu magnet,”golul” din perete are inaltime 1800mm, latime 890mm.Multumesc.


 107. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante cu 12 geamuri model Niagara este 307 lei (cu transport inclus).


 108. Adrian Dima

  3yearsago

  Mă interesează o ușă plianta, albă, cu gemulete ( cam 12, 15) dimensiuni 81×190, dacă o puteți trimite prin curierat, Câmpina Prahova și cât costa cu drum cu tot


 109. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc) este 562 lei.


 110. Andrei

  3yearsago

  Buna ziua. Pentru o usa plianta de marimea 2.5 pe 2.5 cu deschidere din stanga spre dreapta , fara geamuri cat costa? Materialul cel mai ieftin si cu izolare sonora daca produceti.
  Va multumesc.


 111. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucratoare de la data comenzii ferme.


 112. Alexandru Tecu

  3yearsago

  Buna ziua,

  Puteti sa imi spuneti, va rog, din momentul in care se lanseaza comanda in cat timp o sa fie gata usa ? Multumesc !


 113. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, culoare nuc, fara sina jos si fara geamuri, este 278 lei. Pretul contine tva si nu include montaj si transport.
  http://www.usipliante.ro/nuc/


 114. Florian

  3yearsago

  Buna ziua , m ar interesa o usa plianta cu dimensiunile , h253×l93, culoare apropiata de wenge . Si cu accesoriile recomandate , sina sus , jos , cum ar fi cel mai ok ?Multumesc.


 115. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante este 193 lei. Pretul nu include montaj si transport.


 116. Ionel Dragomir

  4yearsago

  Buna ziua.Ma interesează o ușă plianta cu dimensiunile de H=122cm.si L=94cm.pe alb.
  Ce preț are?


 117. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, cu deschidere laterala, este 323 lei. Pretul nu include montaj si transport.


 118. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante din pvc, cu dimensiunile 76,5×188 cm (lxh), culoare mahon este 270 lei.


 119. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Deschiderea usilor pliante pe care le realizam poate fi de la stanga spre dreapta sau de la dreapta spre stanga sau centrala (de la centru catre extremitati stanga/dreapta). Executam usi si pe dimensiuni atipice ca ale dumneavoastra. Pretul variaza in functie de dimensiune, culoarea aleasa si accesorii suplimentare.


 120. Ana Maria

  4yearsago

  Bună ziua,
  pentru un gol de L 149× h 65 se poate executa o ușă sa se închidă de sus în jos?


 121. Dina

  4yearsago

  Buna as fi interesata de o usa plianta culoarea alba 150/205.imi puteti spune un pret?


 122. Ionel Ion

  4yearsago

  Buna ziua, as dori o usa cu dimensiunile, Latime=76,5 cm, Inaltime=188 cm culoare mahron cu 12 Geamuri din plastic – model Niagara transparent cu magnet. Pret usa + transport curier.
  Adresa:Comuna Gheorghe Lazar, jud. Ialomita.
  Va multumesc, astept raspuns.


 123. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Va putem oferi contra-cost componente pentru usa. Trebuie doar sa ne precizati culoarea usii.


 124. Gabriela

  4yearsago

  Buna ziua,
  Am o ușă pliabila la care au ieșit piciorușele din sina de sus si s-a stricat sina, imi puteți oferta va rog o sina de lungime 75.5 cm? Mulțumesc. Rog răspuns.


 125. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Va rugam sa ne transmiteti si dimensiunile de gol, pentru a va comunica oferta de pret.
  Puteti comanda usa plianta si in magazinul Dedeman din Ploiesti. Pentru montaj colaboram cu o firma contra-cost, insa costul va include atat montajul, cat si deplasarea dus-intors.


 126. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Pentru a va putea transmite oferta corecta de pret conteaza foarte mult dimensiunile de gol (exact cat rezulta pe ruleta). In cazul unei usi cu deschidere asa de mare se recomanda sina metalica.


 127. Lucian

  4yearsago

  Sunt interesat de un perete despartitor,din 2 bucati.
  Lucrati cu cineva din Ploiesti?
  0732410419


 128. curcu doina

  4yearsago

  buna ziua,
  va rog sa ne transmiteti cat ar costa o usa plianta cu deschidere in mijloc spre partea stanga si dreapta cu dimensiunile de 600cm lungime si inaltime peste 200 cm-cam 250 cm.

  asteptam raspunsul dumneavoastra.


 129. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Usa plianta cu deschidere laterala, pe nuanta stejar cu imitatie lemn pe panou, fara geamuri, va costa 417 lei. Pretul contine tva si nu include montaj si transport. Pentru comanda puteti veni si la sediul nostru, achitati un avans de minim 50% si in functie de comenzile pe care le avem ati putea sa ridicati usa in aceeasi zi in interval 1-2h sau in ziua urmatoare. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la nr.0726 255 120 sau 0371 104 411.


 130. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Pretul usii cu dimensiunile 135x215cm (lxh), cu deschidere laterala, culoare alb si fara geamuri este de 303 lei. Pretul contine tva si nu include montaj si transport.


 131. Briciu Monica

  4yearsago

  Buna ziua,
  As dori sa stiu pretul pt o usa cu dimensiunile 207×116 cm, culoare mix stejar.
  De asemenea, ma intereseaza daca poate fi ridicata de la dvs direct si daca poate fi onorata comanda pana pe 23 decembrie anul acesta.
  Va multumesc si astept raspunsul dvs,
  Monica Briciu


 132. Gall Robert

  4yearsago

  Buna ziua,as dori o oferta pentru o usa plianta cu geam alba cu dimensiunea de 215×135.Multumesc!


 133. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Pe nuanta wenge realizam usi pliante cu inaltime maxim 220cm. Usile cu dimensiuni mici au deschiderea reversibila (se pot monta fie pe partea dreapta, fie pe partea stanga). Acest lucru se stabileste in momentul montajului. Am putea sa va facem usa pe o alta nuanta (nuc cu imitatie de lemn pe panou) la pretul de 384lei. Pretul este cu tva si nu include montaj si transport. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. 0726255120 sau 0371104411. Nuanta amintita o puteti vedea in sectiunea Variante culori de pe site.


 134. Todarcea ioan

  4yearsago

  Bună ziua ,
  va rog sa-mi faceți o oferta pentru ușa plianta de culoare wenghe cu dimensiunea 230×90cm. Cu posibilitatea de montare atât pe dreapta cat și pe stânga.
  Va multumesc


 135. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante drepte este de 289 lei. Pretul este cu tva si nu include montaj si transport. Daca doriti sa realizati un L va trebui sa va creati dumneavoastra un stalp de sustinere si vor fi doua usi. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la nr. 0726 255 120 sau 0371 104 411.


 136. Denisi Andreea

  4yearsago

  Buna ziua. Imi puteti spune va rog pretul unei usi simple, cu inaltimea de 248cm si lungimea de 110 cm? Usa se poate face si pentru colt, il forma literei L ? Multumesc.


 137. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante este de 238 lei. Sina jos nu va recomandam. Pentru livrarea prin curier veti mai avea de achitat 38 lei. Livrarea se face in maxim 5 zile lucratoare de la data comenzii ferme.


 138. Marius

  4yearsago

  Buna ziua,

  Ma intereseaza pretul unei usi pliante de culoare alba, latime 83 cm, inaltime 230 cm, cu sina si sus si jos, cu deschidere dinspre stanga spre dreapta.
  Va rog sa imi comunicati data livrarii si pretul cu transport inclus (Cluj-Napoca).

  Va multumesc.
  Marius
  0722650012


 139. Elena Popa

  4yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, in culori simple (alb, cires, frasin, mahon sau nuc) este de 191 lei. Pretul nu include transportul si nici montajul si se refera la usa fara geamuri. Culorile le puteti observa in sectiunea Variante culori de pe site-ul nostru.


 140. IACOB VIVI

  4yearsago

  Bună ziua,
  Îmi trebuie o ușă plianta pentru bucătărie cu dimensiunile 78 lățime și 203 înălțime.
  Va rog sa îmi spuneți prețul.
  Tel. 0722456039.

  Mulțumesc!


 141. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce tip de geam alegeti si cate geamuri sa fie in total. Usa cu dimensiunile comunicate de dumneavoastra va avea 6 panouri in componenta, iar pe fiecare panou se pot pune de la 1 pana la 3 geamuri. Modelele de geamuri le puteti vedea pe site in categoria Variante accesorii optionale.


 142. Botezatu Georgeta

  5yearsago

  Puteti sa imi spuneti va rog un pret ptr aceeiasi usa ..si cu sina jos si cu geamuri?


 143. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante este de 196 lei. Pentru livrarea prin curier veti mai avea de achitat 37 lei. In total 233 lei. Pretul este cu tva, nu include montaj si se refera la usa fara sina jos si fara geamuri.


 144. Botezatu Georgeta

  5yearsago

  Buna ziua.As dori un pret ptr o usa tip acordeon alba cu dimensiunile L 92 cm,inaltime 1,82.Si transport ptr Constanta.Multumesc.


 145. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. Usa plianta, pe nuanta alb (cu imitatie de lemn pe panou), fara sina jos si fara geamuri, va costa 380 lei. Pretul nu include montaj si transport. Pentru livrarea prin curier se va achita o taxa de transport, care variaza in functie de localitatea de livrare si greutatea coletului. Plata se poate face si ramburs. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la nr. de telefon 0726.255.120 sau 0371.104.411.


 146. andreea

  5yearsago

  Buna ziua!

  M-ar interesa o usa plianta simpla, culoare alb mixt, fara geamuri, cu sina doar in partea superioara; dimenisunile golului (nu stiu daca trebuie sa tin cont si de sina, in privinta inaltimii) ar fi 2140/990 cm. De asemenea as vrea sa stiu daca inca se poate face livrarea prin curier si la ce costa s-ar ridica (suntem din provincie), plata va fi in sistem ramburs?

  Multumesc!

  O zi buna!


 147. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua.
  Pretul usii pliante,cu dimensiunile 140×240 (lxh), cu 30 geamuri Niagara si sina jos este de 636 lei.
  Modelele de geamuri le puteti vedea in sectiunea Variante accesorii optionale.
  Link util: http://www.usipliante.ro/category/accesorii-optionale/


 148. adriana gradea

  5yearsago

  As dori o usa plianta cu dimensiunile h 240/140,culoare cires cu sina si jos si cu geamuri,cea cu 3 randuri de geam.


 149. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante din pvc este de 176 lei. Pretul nu include montaj si transport si se refera la usa fara sina jos si fara geamuri.


 150. Dumitrasc Viorel

  5yearsago

  Buna ziua, as dori o oferta de pret, pentru o usa plianta de culoare alb, dimensiune 65 x 167.
  Multumesc!


 151. Adrian ionut

  5yearsago

  M.ar interesa si pe mine o usa pliabila marimea :
  Inaltime 1,90 cm
  Cu latimea de 1,10 cm
  Necesita si sină jos sau numai spe culoarea normala nu vreau preferntial cat mai ieftin..multumesc?


 152. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante cu sina jos si fara geamuri este de 273 lei. Pretul contine Tva si nu include transportul si nici montajul. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la nr. tel. 0726.255.120 sau 0371.104.411.


 153. Manu

  5yearsago

  Buns ziua. M-ar interesta pretul unei uși cu dimensiunile 1100×2000 mm fara șina de jos si pe culoarea mahon. ( si dacă imi puteți zice prețul si cu șina de jos). Mulțumesc.


 154. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. La dimensiunile pe care le aveti dumneavoastra nu este necesara sina metalica. Pretul usii simple, fara sina jos si fara geamuri, este de 290 lei, iar pentru livrarea prin curier veti mai avea de achitat 37 lei.


 155. Spanu adriana

  5yearsago

  Buna ziua! M ar interesa prețul unei usi pliante de dimensiunile l-130 cm si h 207. Șina metalică culoarea mahon.mentionam ca am vrea Livrare prin curier in loc slobozia Ialomița .astept raspuns multumesc anticipat


 156. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante din pvc, fara sina jos si fara geamuri, este de 1453 lei. Avansul minim care se achita la plasarea comenzii este de 50 % din contravaloarea facturii. Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare de la data comenzii ferme. Usa dumneavoastra va avea 24 de panouri, iar pe fiecare panou se pot pune de la 1 pana la 4 geamuri. Daca ne spuneti numarul de geamuri si tipul de geam ales va retransmitem oferta de pret. Modelele de geamuri le puteti vedea aici: http://www.usipliante.ro/category/accesorii-optionale/


 157. Georgescu Claudia

  5yearsago

  Imi puteti spune care este pretul unei usi pliante cu
  urmatoarele dimensiuni:
  -Inaltime 1,90 m
  – lungime 3,3 m
  – deschidere centrala
  – sina superioara metalica
  – Mix Stejar culoare
  Care sunt conditiile pentru plasarea comenzii (avans, timp de executie, livrare)?
  Si daca imi puteti da o oferta de pret pentru varianta cu si fara geamuri.
  Va multumesc!


 158. Elena Popa

  5yearsago

  Usile pliante pe care le realizam sunt de tip acordeon. Ne puteti contacta la nr. 0726.255.120 sau 0371.104.411.


 159. Bara Ioan

  5yearsago

  Buna ziua, Eu as fi dorit ca usile pliante sa fie tip acordeon. Imi puteti lasa un numar de telefon pentru alte intrebari?


 160. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. Pretul pentru usa plianta cu deschidere laterala este de 309.13 lei (cu TVA). Pretul nu include montajul si transportul si se refera la usa fara sina jos si fara geamuri.


 161. Elena Popa

  5yearsago

  Pentru livrarea prin curier veti mai avea de achitat o taxa de transport, care variaza in functie de adresa de livrare si de greutatea coletului. Ne puteti spune mai exact in ce localitate ati fi dorit livrarea, ca sa va estimam un cost pentru transport?


 162. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. Pretul pentru aceasta usa plianta este de 202.42 lei (cu TVA). Pretul nu include montajul si transportul si se refera la usa fara sina jos si fara geamuri.


 163. Bara Ioan

  5yearsago

  Plata transportului intra in pretul usilor?


 164. Bara Ioan

  5yearsago

  Buna ziua!

  As dori sa stiu pretul unor usi pliante cu dimensiunea de : 90×180, culoarea mahon.

  Multumesc!


 165. MARIA

  5yearsago

  Cat costa o usa de 150/200 cm, mahon


 166. MARIA

  5yearsago

  Cat ar costa 2 usi ,pe aceeasi sina 150/200 cm, mahon, si daca s-ar putea strange in dreapta ambele ?


 167. MARIA

  5yearsago

  Cat ar costa o usa de 150/200 cm , culoare mahon, din 2 bucati, si daca s-ar putea trage ambele intr-o singura parte ( la mine dreapta).


 168. Georgescu Claudia

  5yearsago

  Imi puteti spune care este pretul unei usi pliante cu
  urmatoarele dimensiuni:
  -Inaltime 1,90 m
  – lungime 3,3 m
  – deschidere centrala
  – sina superioara metalica
  – Mix Stejar culoare
  Care sunt conditiile pentru plasarea comenzii (avans, timp de executie, livrare)?

  Si daca imi puteti da o oferta de pret pentru varianta cu si fara geamuri.

  Va multumesc!


 169. Cristea Cosmin

  5yearsago

  Culoarea wenge , am uitat sa specific


 170. Cristea Cosmin

  5yearsago

  Buna ziua, pentru un loc unde sa pot depozita diverse lucruri cu dimensiunea 0,38 Inaltime si 2, 57 latime acestea sunt dimensiunile locului respectiv dar eu as vrea sa fir 2 usi care se imbina la mijloc deci o usa sa aibe 0,45inaltime (locul imi permitr sa o fac mai inalta) x1,285latime doua bucati ce pret ar ajunge cu transpott la Medgidia


 171. Elena Popa

  5yearsago

  Buna ziua. Usa plianta va costa 220,21 lei pentru culorile simple (fara imitatie lemn), iar transportul prin curierul rapid 38 lei.
  Pe culoarea wenge se poate realiza o usa cu inaltimea maxim 220cm. Puteti alege in schimb nuanta nuc.


 172. Cristea Cosmin

  5yearsago

  Buna ziua as dori si eu pentru un podulet deasupra la camar unde sa pot depozita ceva o usa care sa aibe dimensiunea 0,38×2,57 IxL si sa se desfaca de la mijloc una spre stanga cealalta pe dreapta dimensiunea Inaltimii daca este prin sistemul de prindere doar de sus poate fi pana la 0,45 deci daca sistemul de prindere este doar de sus dimensiunile sunt 0,45×2,57 iar daca sisitemul de prindere este si de jos 0,38×2,57, as dorii culoarea wenge pret +transport va rog pana in Medgidia


 173. nadia

  5yearsago

  Buna ziua ,
  as dori o oferta de pret pentru o usa pliabila pvc
  pentru dimensiunea golului de h=245 cm si l=75cm , deschidere de la stanga la dreapta , incuietoare magnet , culoare wenghe .as dori sa stiu pretul ,timpul de executie si pret transport in Tecuci.
  Daca mai trebuie alte informatii rog contactati-ma pe mail.


 174. Comenzi usi pliante

  5yearsago

  Pretul este de 220.21 lei (culoare simpla, fara imitatie de fibra de lemn) + 38 lei transportul prin curier rapid.


 175. beleica roxana

  5yearsago

  as dori si eu un pret pt dimensiunea 80 cm \ 240 cm + transport tg jiu


 176. covacic vasile

  5yearsago

  buna ziua! as dori o oferta de pret ptr. o usa simpla ,culoarea alba ptr. un gol de dimensiune 1120×2000,si taxa transport .multumesc.

 177. Un punct de vedere foarte echilibrat!


 178. Susu Gheorghe

  6yearsago

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi transmiteti oferta dvs. pentru o usa plianta avand urmatoarele caracteristici:
  – latime : 70 cm ;
  – inaltime : 205 cm ;
  – culoare : nuc ;
  – sina de ghidaj inferioara ;
  – transport inclus (Ploiesti).

  Multumesc
  Cu stima,
  Gheorghe Susu


 179. bondar george

  6yearsago

  usa plianta mahon cu geamuri.


 180. duda ovidiu

  6yearsago

  buna,ma intereseaza pretul pt o usa pliabila,de L 100 si H 200cm nuanta-nuc,cu magnet.va multumesc.


 181. buzatu leliana

  6yearsago

  Buna ziua! As vrea un pret estimativ pentru o usa plianata cu geamuri cu inaltimea de 230 cm si latimea de 175 cm culoarea nuc cu deschidere cenatrala.


 182. Andree Antoneac

  6yearsago

  Buna ziua!
  M-ar interesa sa achizitionez o usa plianta de la dumneavoastra. As dori sa imi spuneti cat ar cost a o usa la dimensiunile urmatoare: inaltime – 265 cm, latime – 340 .
  De asemenea as dori sa stiu cat costa transportul si montarea ( daca o puteti executa dumneavoastra).

  Va multumesc!
  Antoneac Andreea


 183. deaconu nicoleta

  7yearsago

  as dori sa stiu ce solutie sa aleg pentru o usa plianta care delimiteaza spatiul pentru dus intre doi pereti ,dimensiuni 140×200(lxh)


 184. mihai cazacu

  7yearsago

  Buna ziua,
  As vrea o usa plianta cu deschiderea de 1,76m si inaltimea de 2,50m, culoare nuc.
  Ma intereseaza ce dimensiune (deschidere) are atunci cand e pliata (adica usa e deschisa)
  As vrea sa o folosesc la inchiderea laterala a unei terase unde ma deranjeaza soarele si uneori vantul. Credeti ca e potrivita pentru asa ceva? Daca da, in cat timp se poate livra?
  Cu stima,
  mc


 185. Camelia

  7yearsago

  Buna ziua,
  Am rugamintea la dvs se a-mi face o estimare valorica a unei usi simple pliante cat si cu geam avand dimensiunile urmatoare; Inaltime 2,20 si latime 2,00.


 186. Comenzi usi pliante

  7yearsago

  Buna ziua. Pretul usii este de 202,42 lei. Pretul nu include montaj si transport.


 187. Gabriela Cirstoiu

  7yearsago

  cat costa o usa alb simplu cu gol de 92/1,98 fara transport?


 188. LITINSCHI MIHAI

  7yearsago

  Va rog sa-mi transmiteti oferta de pret pt. o usa pvc armonica,culoare cires,
  pt. deschidere de 1,0×2,5(m).Doresc ca usa sa aiba un luft de 10 mm fata de parchet,inchidere magnetica pe dreapta.Care este latimea usi,in pozitie stransa ?
  Doresc sa fac montajul cu specialistul dvs,Care este termenul de livrare ?Locuiesc in
  Bucuresti,sector 3.
  Multumesc.


 189. Comenzi usi pliante

  7yearsago

  Buna ziua, usile pliante nu sunt indicate sa fie folosite in locul cabinelor de dus pentru ca nu retin apa. Noi producem si cabine de dus ale caror usi se pliaza armonic, dar au o structura total diferita de cea a usilor pliante. Pentru lamuriri, va rugam sa ne dati un numar de telefon de contact sau sa ne sunati la 0726 255120. Multumim


 190. Panea Alexandru

  7yearsago

  Va rog o oferta de pret pentru o usa plianta pentru cabina de dus cu deschiderea de 120 cm, inaltimea de 180 cm. Cat costa transportul pana la Satu Mare. Varianta optima pentru rezistenta adecvata. Culoarea furnirului de cires, eventual cu gemulete.
  Cu respect
  Sandu Panea


 191. Comenzi usi pliante

  7yearsago

  Ne puteti contacta pe office@usipliante.ro sau comenzi@italbox.ro


 192. Constantin Lupu

  7yearsago

  Buna ziua,

  As dori o oferta de pret, pentru o usa plianta de culoare frasin.
  Sunt din Bucuresti,
  Imi puteti da o adresa de mail, ca sa pot sa trimit o schita ?
  Multumesc.


 193. Comenzi usi pliante

  7yearsago

  Daca usile sunt culori unitare (alb, frasin, nuc, cires sau mahon) , fara imitatie de lemn, preturile sunt urmatoarele:
  usa 140×250 cm – pret 350,39 lei
  usa 200×250 cm – pret 481,18 lei
  Preturi contin tva.
  Usile se pot trimite la Cluj sau oriunde in tara, prin curier rapid. Costul transportului se adauga costului usilor.
  Usa plianta are la partea superioara o sina de culisare care se prinde in tavan sau pe o grinda, cu dibluri si suruburi potrivite materialului (beton, rigips, lemn, etc..)


 194. Iulia

  7yearsago

  As dori un pret pentru 2 usi pliante latime 1.40* inaltime 2.50 m, respectiv 2.00/2.50 m !
  Exista sistem de prindere in tavan? Care este pretul total si daca se poate livra in Cluj-Napoca!


 195. Florentina Fierbintu

  7yearsago

  Buna ziua !
  Ma intereseaza pretul unei usi armonice cu geamuri culoarea alba dimensiuni 1300×1960 mm


 196. Comenzi usi pliante

  8yearsago

  Pretul unei usi (culoare alb, mahon, nuc sau cires) cu deschidere centrala care sa inchida un gol de 385×260 cm este de 1136.21 lei (tva inclus). Pretul nu include montaj si transport. Daca vreti ca usa sa se plieze in spatele unui perete ( daca asta inseamna acel spatiu de 50 de cm) acest lucru nu se poate din punct de vedere constructiv decat daca sina de culisare este la o distanta de minim 7 cm de acel perete.


 197. ana

  8yearsago

  buna, m-ar interesa o usa de 3,85 lungime si de 2.60 inaltime……as vrea sa se faca deschiderea pe mijloc si sa fie plianta (pe laterale am spatiu de 50 cm-as vrea ca usa sa poata sa stea la spatiu respectiv).As aprecia daca mi-ati putea da o oferta de pret si cum pot sa comand.Va multumesc anticipat.Cu respect,Ana!


 198. popa mihai

  8yearsago

  doresc detali pentru use plianta cu dimensiune inaltime2600x5000 din pvc cat costa se poate si 2 bucati


 199. Comenzi usi pliante

  8yearsago

  Buna ziua, daca am inteles bine si anume ca vreti sa folositi aceasta usa plianta ca un paravan de dus pentru o cada, va recomandam pe acelasi sistem armonic (dar nu usa plianta), un paravan de cada cu dimensiunile de 150 x 150 (lxh) pe care il putem ajusta la dimensiunile necesare dvs. Paravanul de dus il puteti vedea cum arata accesand link-ul urmator: http://www.cabinadus.ro/catalog/Deschidere-laterala/75/pagina-1/


 200. Bucerzan Florin Vasile

  8yearsago

  As dori sa comand o usa pvc tip armonica ,culoare alba avand dimensiunile l=1,45 x h=1,30,deschidere de la stanga la dreapta avand rama pe patru laturi,ncesara pentru inchiderea uni cade. As dori un pret si exista aceasta posibilitate.Cu stima Florin. Astept raspuns


 201. GabrielaMaor

  8yearsago

  Buna ziua,

  As dori sa stiu care este pretul unei usi pliante cu dimensiunile 1,80//90.

  Multumesc,
  Gabriela


 202. Matilda

  8yearsago

  Buna seara! As fi interesata de o usa plianta cu masura de 2,20/1,60, am o romanada pe care as dori sa o inchid, as vrea un pret estimativ, ma intereseaza un model cu gemulete culoare nuc. Multumesc!


 203. eugen airinei

  8yearsago

  buna ziua,
  am nevoie de o usa plianta pentru o deschidere cu dimes. de
  h 238 x 118 cmcat costa?
  multumesc si o zi buna


 204. Comenzi usi pliante

  8yearsago

  Buna ziua, cea mai ieftina varianta este urmatoarea: o usa cu deschiderea de 85 pentru golul de 77 (pret 217.33 lei) si usa cu deschiderea de 100 pentru golul de 92 cm (pret 256.92 lei). In ambele cazuri, usa va sta putin pliata din cauza diferentelor de dimensiuni. Preturile contin Tva dar nu contin montaj si transport.


 205. Sorin Bratuianu

  8yearsago

  Buna ziua.Imi puteti spune va rog care ar fi pretul pentru doua usi simple culoare wenge pentru goluri de usa avand dimensiunile 77/200 cm respectiv 92/200 cm. Va multumesc.


 206. Comenzi usi pliante

  8yearsago

  Buna ziua, daca usa este dintr-o culoare simpla, din gama Extra, pretul este de 181.46 lei (tva inclus). Pretul nu contine transportul si montajul


 207. Ramona

  8yearsago

  Buna ziua!Imi puteti spune,la o usa de dimensiunile 0,78 cu 1,80,cat ar fi pretul?Multumesc anticipat!


 208. Elena Nicolescu

  8yearsago

  Buna ziua, pretul unei usi 100 x 203 cm, culoare simpla (alb, frasin, mahon, nuc si cires) este de 198.71 lei. Se poate trimite prin curier rapid, valoarea transportului se calculeaza separat.


 209. Calmic Mihai Marius

  8yearsago

  va rog unh pret pt o usa de dimensiunea :0,99/2,03m(din perete in perete,la mm)cat costa si daca in Filiasi str.Morii nr 26 poate fi distribuita!?
  transport,si alte situatii!
  Cu zavor specific acestor usi.
  Mai am una!
  Multumesc !
  Si astept!
  Cu stima,
  Marius!
  tel:0745357131


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.