Usi pliante in apartament

Usi pliante in apartament

Daca simtiti nevoia de cateva renovari in apartamentul dumneavoastra, nu trebuie sa va luati cu mainile de cap gandindu-va ca veti avea costuri si cheltuieli nelimitate si ca nu va puteti permite. Exista cateva idei de materiale, piese de mobilier sau modificari de stil care pot schimba in totalitate atmosfera si atmosfera oricarei locuinte, fara a implica costuri uriase. In acest articol, noi va vom prezenta usile pliante si cum le puteti folosi in apartamentul dumneavoastra.

dormitor vs.camera de zi

Usile pliante sunt in top in lista de recomandari pe care o fac designerii si arhitectii. Daca vreti sa va redecorati casa ieftin si eficient, acest tip de usi este foarte potrivit.

Unde pot fi amplasate usile pliante?

In primul rand, usile pliante pot fi instalate in dormitor, daca doriti sa va amenajati un mic spatiu intim, in care sa va puteti relaxa in singuratate. Avantajul este ca usa plianta (sau usa armonica) poate fi lasata deschisa fara probleme, atunci cand trebuie sa reveniti la spatiul initial. O alta idee minunata de renovare: in dormitor sau in orice camera puteti amenaja o mica gradina, pentru a va bucura de verde si natura in fiecare dimineata. Este foarte simplu: alegeti un coltisor din camera, folositi doi pereti si inchideti spatiul cu o usa armonica. Daca usa plianta este din sticla, veti obtine un efect minunat in camera: o lumina speciala, dar si senzatia de spatiu mai mare.

In baie, usile pliante pot fi folosite la cabina de dus. Ele sunt foarte utile pentru ca protejeaza baia de scurgerea apei si de raspandirea aburilor. Trebuie sa alegeti materialul potrivit pentru usi, care nu rugineste si nu este afectat de apa (PVC, plastic sau sticla).

Usile pliante sunt folosite cu succes si pentru garderoba, debarale sau alte spatii de depozitare. Avantajul principal este ca salveaza foarte mult spatiu: deschizandu-se in lateral, usile pliante nu au nevoie de spatiu in fata pentru a se deschide. Dar chiar daca e folosita pentru a ascunde un spatiu de depozitare, o astfel de usa poate fi eleganta si cu stil, pentru a se potrivi cat mai bine cu stilul decorativ al casei dumneavoastra.

Daca aveti bucataria deschisa, acest fapt poate fi deranjant atunci cand gatiti sau cand aveti oaspeti. Cea mai buna solutie pe care o puteti aplica este instalarea unei usi pliante. Poate fi lasata deschisa tot timpul (pentru a pastra stilul de open kitchen), si poate fi inchisa doar atunci cand gatiti, pentru a evita raspandirea mirosului in toata casa.

Modele de usi pliante

Dupa cum vedeti, usile pliante pot fi folosite cu succes in absolut orice situatie. Oferta de pe piata este foarte variata: veti gasi modele si marimi diferite, sau puteti obtine usi personalizate conform cerintelor dumneavoastra. Cele mai utilizate materiale pentru acest tip de usi sunt: lemn, PVC, sticla si aluminium, sau o combinatie de materiale. O usa plianta simpla poate fi decorata acasa cu un tapet potrivit. Daca sunteti o fire mai artistica, veti putea vopsi o usa din lemn in orice stil doriti, pentru a se potrivi decoratiunilor existente deja.

Spor la cumparaturi va dorim si daca descoperiti si alte utilizari ale usilor pliante, nu ezitati sa le impartasiti cu noi!

Usi pliante in apartament

 

Web design services San Jose

Tags : , , , , 0 CommentsLeave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.