Usi pliante cu geamuri – modele sugestive

Va puteti pune amprenta personala prin crearea propriului design pentru o usa plianta potrivita spatiului de care dispuneti. Ideile dumneavoastra sunt oricand binevenite.

Chiar daca doriti sa obtineti din modul de amplasare al geamurilor o forma precum un romb, un zig-zag, un X, un V, un patrat, un dreptunghi sau orice alta forma, este necesar sa fie luate in considerare cateva aspecte: numarul de panouri ce vor compune usa plianta si numarul maxim de geamuri care se pot pune pe fiecare panou in parte, tinand cont de inaltimea de 30 cm a geamului.

Ca usa sa arate bine din punct de vedere estetic ar trebui sa existe o concordanta intre nuanta panoului aleasa si tipul de geam: transparent, fumuriu, bronz sau decorativ. O usa cu geamuri decorative florale va schimba placut atmosfera din casa sau biroul dumneavoastra.

Pentru a va inspira in alegerea designului potrivit va propunem cateva modele de usi pliante cu geamuri, amplasate diferit.

colaj 2 spconst

Alte idei ar fi:

colaj promo italbox

De asemenea, puteti contura propriul design ca sa-l adaptati atat pentru o usa cu dimensiuni mici, cat si pentru una cu dimensiuni mari.

usa geam dreptunghi si paralele

Usile pliante pe care Italbox le realizeaza pentru clientii sai sunt confectionate cu materie prima din Italia. Pentru ca ne dorim sa incurajam creativitatea, va putem ajuta cu modele de schite astfel incat designul usii sa se potriveasca cu tipologia locuintei sau biroului dumneavoastra.

Va recomandam sa vedeti si modelele realizate pentru clientii nostri si expuse pe site-ul nostru la rubrica Fotografii clienti.

Asteptam ideile, comentariile si sugestiile dumneavoastra.

great white peptides

0 CommentsLeave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.