Usi pentru terase

Usi pentru terase

Noi studii efectuate la o universitate din Michigan demonstreaza beneficiile extraordinare pe care le ofera timpul petrecut in aer liber, chiar si atunci cand munciti. Daca vreti sa petreceti o dupa-amiaza placuta cu prietenii, daca trebuie sa aveti o discutie cu membrii familiei sau daca aveti de lucru la calculator, puteti fi mult mai eficienti si relaxati in gradina, pe o terasa sau intr-un coltisor verde de natura. Se stie ca suntem mult mai optimisti si deschisi intr-un mediu natural, decat inchisi intre patru pereti. Si atunci de ce sa nu profitati de zile calduroase si insorite, asigurandu-va un acces facil catre terasa sau gradina?

Usile pentru terase sunt disponibile pe piata in diverse modele, pornind de la usi clasice, usi franceze, pana la usi pliante. Usile pentru terase sunt foarte importante, pentru ca ele sunt puntea de legatura intre un spatiu de interior si o oaza de liniste si verdeata. Pentru a va ajuta in alegerea dumneavoastra, va vom prezenta cateva avantaje oferite de usile pliante. Aceste usi reprezinta o adevarata revelatie pentru designerii moderni, entuziasmati de avantajele uimitoare pe care le ofera.

O metoda prin care puteti profita la maxim de o terasa cu gradina (fie ca e la birou, fie ca e acasa) este sa amplasati usi mari pliante sau glisante. Usile pliante nu ocupa spatiu in jur si pot fi lasate deschise pe tot timpul zilei, fara a va incomoda cu nimic. Ele pot fi formate din 2 pana la 8 usi, care sunt legate intre ele printr-un sistem de balamale si rame. Avantajul major pe care il prezinta acest tip de usi este chiar faptul ca panourile se pliaza si se deschid in lateral ca un acordeon, reusind astfel sa conecteze exteriorul cu interiorul.

Ca si material, va recomandam sa alegeti usi din sticla cu rame de lemn, PVC sau aluminiu (in functie de stilul decorativ existent in casa), va veti putea bucura mult de lumina naturala, dar si de un peisaj frumos in fata ochilor, indiferent de vreme. Pentru a nu avea probleme cu temperatura trebuie sa alegeti materiale prelucrate special, care functioneaza ca izolator termic: nu lasa frigul sa patrunda si nici nu permit pierderea de caldura. De asemenea, aceste usi pliante trebuie sa fie rezistente la conditiile meteo nefavorabile: furtuni, zapezi, grindina, vant puternic. Asigurati-va ca acest aspect este inteles de furnizor, inainte de a face comanda de usa.

Un alt lucru important de care trebuie sa tineti cont inainte de achizitionarea usilor pliante pentru terasa este sguranta pe care o ofera acestea. Tinand cont ca aceste usi fac legatura cu exteriorul, ele trebuie sa fie securizate corespunzator, chiar daca locuiti intr-o zona linistita, in care nu au existat niciodata spargeri. Discutati cu furnizorul despre toate sistemele de securitate pe care le puteti implementa: incuietori duble, incuietori pe interior, etc.

Daca v-am convins, nu ramane decat sa faceti o cercetare de piata pentru a alege cel mai potrivit model de usa plianta, dintre zecile  tipuri existente pe piata. Dar va asiguram ca este o investitie care merita tot efortul, atat pentru casa in care locuiti, cat si pentru birou. Veti reusi sa lucrati eficient sau sa va relaxati total dupa o zi obositoare si plina!

Usi pentru terase

 

rhcp songs
chicago divorce lawyers
plastic surgery in san diego

Tags : , , , 0 CommentsLeave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.