Price:Lei370.00

Color:
Send Inquiry

Usi armonice cu geamuri gama Vetro Mix

Dimensiuni: 85 x 203 cm (l x h)

Aceste usi armonice (usi pliante din pvc) au panourile cu imitatie de lemn si sunt echipate din fabrica cu geamuri din plastic. Usa are 8 geamuri, cate 2 geamuri pe fiecare lamela.

Usi armonice – descriere

Sunt realizate din PVC rigid atoxic, produse intr-o mare varietate de culori, cu imitatie de fibra de lemn pe lamele. Au toate componentele asamblate. Legaturile dintre lamele sunt tot cu profile de PVC. Profilele din pvc din care sunt produse aceste usi armonice sunt produse in Italia, de catre firma italiana Rollplast.

Usi armonice – montaj

Pentru a le monta e nevoie doar de o bormasina cu care se vor prinde in perete sina de sus si stalpii laterali.

Accesorii

Inchiderea se face cu magnet. In aceasta varianta, usa armonica din pvc cu geamuri nu contine sina jos.

Aceste usi armonice sunt disponibile in urmatoarele culori de imitatie de lemn: alb, frasin, mahon, nuc, cires, stejar si wenge. Culorile disponibile le puteti vedea dand click AICI


Tags : , , , 3 Comments

3 Comments → “Usi armonice gama Vetro Mix 85 x 203 cm”


 1. soare maria

  5yearsago

  Buna ziua,,,asi dori o use armonica,vetro mix,culoarea stejar,golul de use este 0,85/1,95m, asi dori modelul cu tocul mai lat,,grosimes zidului este de 0,35 m,multumesc ,,,astept raspuns daca se poate si cit costa,Soare.


 2. soare maria

  5yearsago

  buna ziua,asi dori o use armonica,gama Vetro Mix 85/195cm,pe culoarea ,,nuc,,cu tocul mai lat ,,grosimea zidului fiind de 0,35 m .astept sa/mi trimiteti mesaj daca o pot obtine de la d.voastra,si cit costa,.Soare Maria.


 3. Popovits Petru

  6yearsago

  As dori o usa plianta culoare stejar, cu doua randuri de geam cu dimensiunea golului de usa 199/60 cm.Dati-mi o oferta pentru aceste dimensiuni.


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.