Price:Lei420.00

Color:
Send Inquiry

Usi armonice cu geamuri gama Vetro Mix

Dimensiuni: 100 x 203 cm (l x h)

Aceste usi armonice (usi pliante din pvc) au panourile cu imitatie de lemn si sunt echipate din fabrica cu geamuri din plastic. Usa are 10 geamuri, cate 2 geamuri pe fiecare lamela.

Usi armonice – descriere

Sunt realizate din PVC rigid atoxic, produse intr-o mare varietate de culori, cu imitatie de fibra de lemn pe lamele. Au toate componentele asamblate. Legaturile dintre lamele sunt tot cu profile de PVC. Profilele din pvc din care sunt produse aceste usi armonice sunt produse in Italia, de catre firma italiana Rollplast.

Usi armonice – montaj

Pentru a le monta e nevoie doar de o bormasina cu care se vor prinde in perete sina de sus si stalpii laterali.

Accesorii

Inchiderea se face cu magnet. In aceasta varianta, usa armonica din pvc cu geamuri nu contine sina jos.

Aceste usi armonice sunt disponibile in urmatoarele culori de imitatie de lemn: mix alb, mix frasin, mix mahon, mix nuc, mix cires, mix stejar si mix wenge. Culorile disponibile le puteti vedea dand click AICI


Tags : , 3 Comments

3 Comments → “Usi armonice gama Vetro Mix 100 x 203 cm”


 1. Elena Popa

  1yearago

  Buna ziua. Usa plianta culoare Nuc, 120 x 195 deschidere centrala+ 24 geamuri (usa va fi formata din 6 lamele, 3+3, iar pe fiecare lamela se vor pune 4 geamuri)- 538 lei, pret cu Tva. Taxa de transport nu este inclusa in pret.


 2. ARGESANU IONUT

  1yearago

  Buna ziua as dori si eu o oferta pt o usa plianta cu geamuri de sus pina jos culoare nuc inchis deschidere din doua parti egale fara sina jos .Latime 120 cm si inaltime 195 cm.Va multumesc anticipat.


 3. Olivera Alina

  6yearsago

  Asi vrea 2 usi cu camulete,una la balcon 110 latimea si 250 inaltimea, buacatarie 170 latimea si 250 inaltimea. Imi puteti face un calcul si sa-mi dati un nr. de telefon.


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.