Price:Lei364.00

Color:
Send Inquiry

Usi armonice (respectiv usi pliante) cu geamuri.

Dimensiune de gol: 100 x 203 cm (l x h)

Aceste usi armonice (cunoscute si sub denumirea de usi pliante din pvc) au montate pe ele, inca din fabrica, geamuri din plastic. Pentru acest model,  usa are 15 geamuri, cate 3 geamuri pe fiecare lamela.

Usi armonice – descriere

Sunt realizate din PVC rigid atoxic, intr-o mare varietate de culori prezentata mai jos. Usa armonica se livreaza asamblata. Legaturile dintre lamele nu sunt din cauciuc sunt tot cu profile de PVC. Profilele din pvc din care sunt produse aceste usi armonice sunt produse in Italia, de catre firma italiana Rollplast

Usi armonice – montaj

Montajul este foarte usor de efectuat. E nevoie doar de o bormasina, diburi si suruburi pentru materialul in care montati usa, si tot ce trebuie sa faceti este sa prindeti in perete sina de sus si stalpii laterali.

Accesorii

Inchiderea standard se face cu magnet.  Acest model de  usa armonica din pvc cu geamuri nu contine sina jos.

Aceste usi armonice sunt disponibile in urmatoarele culori unitare (nu sunt cu furnir): alb, frasin, mahon, nuc, cires. Culorile disponibile le puteti vedea dand click AICI


Tags : , , , 3 Comments

3 Comments → “Usi armonice gama Vetro 100 x 203 cm”


 1. Elena Popa

  1yearago

  Buna ziua. Pretul usii cu dimensiunile 125x205cm (lxh), deschidere laterala este 278 lei si cel al usii cu dimensiunile 100x203cm (lxh) este 211 lei. Geamurile model Niagara transparent costa 9 lei/buc. si Diamant transparent 9.30 lei/buc. Prima usa va avea in componenta 9 panouri, iar cea de-a doua 5 panouri. Pe fiecare panou se pot pune de sus pana jos de la 1 pana la 4 geamuri. In functie de cate geamuri doriti sa accesorizeze usa, va diferi si costul final al acesteia. Livrarea se poate face si prin curier contra-cost.


 2. POPIC FRANCISC

  1yearago

  Ma intereseaza 2 buc usi din pvc 125/ 205 si una 100/203 cm, fiecare cu cit mai multe geamuri posibile transparente clare, culoare alb. Cit ma costa sa le trimiteti la Arad?


 3. Iuliana

  7yearsago

  Minunatie de usa. Poate o comand


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.