Regular Price: Lei283.00

Sale Price : Lei249.00

Send Inquiry

Usa plianta din profile de pvc, de culoare nuc, cu 6 geamuri Niagara. Usa plianta este formata din 5 panouri principale, care se pliaza.

Caracteristici usa plianta:

Dimensiuni usa plianta: 100 x 203 cm (lxh)

Material: pvc

Culoare: nuc

Numar de lamele principale: 5 buc.

Numar de geamuri: 6 buc.

Model geamuri:  Niagara

 


7 Comments

7 Comments → “Usa plianta nuc 100×203cm cu 6 geamuri”


 1. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, fara geamuri si fara sina jos, este 193 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport.


 2. Ileana Madalina

  2yearsago

  Buna ziua ! M-ar interesa pretul unei usi pliante cu dimensiunile de 90×190 cm , culoarea nuc . Multumesc anticipat !


 3. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante din pvc, cu dimensiunile 104x182cm (lxh), in culori unitare, este 219 lei. Pretul contine Tva si nu include montaj si transport. Culorile unitare sunt: alb, cires, frasin, mahon sau nuc. Toate aceste nuante le puteti vedea pe site in categoria Variante Culori.


 4. Punga Rodica

  2yearsago

  Bună ziua cât ar ajunge o usa plianta și dacă se poate face cu dimensiunile 182×104.va rog frumos sa îmi dați un răspuns. .Mulțumesc


 5. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii pliante, in culori unitare (alb, cires, frasin, mahon sau nuc) este 256 lei (cu Tva, fara montaj si fara transport). In cazul spatiului cu arcada: fie montati usa in interior pana la planul drept si de la planul drept pana la terminatia aradei puneti ceva, dar cu structura solida in partea de jos; fie realizati un cadru lat de 12-13cm si il lipiti de perete, iar in interiorul cadrului montati usa plianta. Pentru masuratori si montaj colaboram cu o firma contra cost dar numai pentru Bucuresti si localitatile din jud. Ilfov. Livrarea se poate face si prin curier.


 6. Gabriela

  2yearsago

  As dori o usa cu 6 geamuri marimea 110/210 aproximativ un pret va rog frumos si unde vreau sa o montez am arcada , se poate monta deasupra arcadei? Vreau transport si montajul dvs si cum se ia masura? Multumesc


 7. Tatiana Valica

  3yearsago

  Buna ziua! Sunt Tatiana Valica din Chisinau, Moldova. Am vorbit astazi cu D-stra la tel pentru a comanda 2 usi Niagara cu livrare la Galati.
  Am nevoie sa inchid un spatiu de 222 mm X 197 mm in asa fel, ca usile sa se inchida la mijloc (adica, una din ele sa fie montata in stinga spatiului, si alta – in dreapta spatiului). Va rog sa-mi calculati pretul total a comandei cu transportare la adresa numita. Am sa pot ridica usa in caz daca comanda are sa fie gata vineri, 25 august 2017.
  Multumesc mult si astept informatiia de la D-stra sau intrebari pentru precizare, daca e necesar.

  Tatiana


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.