Regular Price: Lei274.00

Sale Price : Lei249.00

Send Inquiry

Descriere usa plianta:

Usa plianta din profile de pvc, de culoare alba, cu geamuri montate pe lamelele principale. Usa plianta este formata din 4 panouri principale late de 15cm care se pliaza, fiecare panou avand montat pe el cate 2 geamuri, pozitionate unul sub celalalt, conform modelului din poza. La cerere, inaltimea usii pliante poate fi micsorata.

Caracteristici usa plianta:

Dimensiuni usa plianta: 85 x 203 cm (lxh)

Material: pvc

Culoare: alb

Numar de lamele principale: 4 buc.

Numar de geamuri: 8 buc.

Model geamuri:  Niagara transparent


Tags : , , , , 5 Comments

5 Comments → “Usa plianta alba 85 x 203 cu 8 geamuri O”


 1. Elena Popa

  1yearago

  Buna ziua. Usa plianta 75×193 este la pretul de 164 lei (pret cu Tva, valabil pentru culori simple fara imitatie lemn pe panou si fara geamuri), iar taxa de transport pana la Ramnicu Sarat este 40 lei.


 2. Tuia Marita

  1yearago

  Fiti amab8li ptr o usa plianta cu dimensiuni 1,93 inaltime si 0,75 latime, ce pret are si transp in Ramnicu Sarat, Buzau


 3. carmen trunchel

  3yearsago

  Usa plianta dubla rabatabila in ambele parti , culoare alba, cu geamuri , dimensiuni : H=240 cm. ; L=220 cm.
  Va rog oferta de pret fara montaj.
  Multumesc !


 4. Elena Popa

  3yearsago

  Buna ziua!

  Usa este de culoare alb simplu, nu cu imitatie de lemn pe panou. In functie de localitatea de livrare variaza costul transportului. Va rugam sa ne spuneti mai exact unde doriti livrarea, pentru a reveni cu detalii despre taxa de transport. Asteptam raspunsul dumneavoastra.


 5. Orosz Tunde

  3yearsago

  Buna seara,

  As dori o usa din modelul de mai sus prezentat,insa va rog sa-mi spuneti daca culoarea alba este alb curat si nu mix alb…iar in legatura cu costul transportului pana in judetul Maramures cat este?… astept raspunsul d-voastra cu real interes…va multumesc anticipat 🙂


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.