Un living spatios si confortabil cu usi pliante

Daca vreti sa faceti modificari in casa si sa transformati camera de zi intr-un spatiu larg si elegant, atunci usile pliante sunt o alegere foarte buna. Mai jos veti citi despre schimbarile majore pe care le pot produce aceste usi simple.

Usile pliante sunt foarte apreciate pentru calitatea lor de a eficientiza folosirea spatiului, de a nu ocupa foarte mult loc (spre deosebire de usile normale care se deschid in fata) si pentru versatilitatea lor. Amplasate in camera de zi, usile pliante pot functiona ca simpli pereti despartitori, ocupand spatiul intr-un mod foarte eficient. Si se stie foarte bine ca folosirea eficienta a spatiului inseamna de fapt mai mult loc. Iata cateva situatii:

De exemplu, daca pe timpul verii copiii sunt plecati in tabara pentru trei luni, cu siguranta ca abia asteptati sa strangeti toate jucariile (cuburi, trenuri, carti, mingi, etc) care va incurca la tot pasul. Este foarte simplu sa le aranjati frumos intr-un spatiu de depozitare realizat intr-un colt al camerei si inchis cu o usa plianta. Acest aranjament nu doar va ajuta sa folositi la maxim spatiul din camera, ci si sa puneti toate jucariile ordonate la un loc. Iar copiii le vor putea recupera foarte repede dupa terminarea vacantei.

De asemenea, daca livingul corespondeaza direct cu gradina sau cu terasa, cea mai buna masura pe care o puteti lua este amplasarea unor usi pliante de exterior. Acestea pot fi facute dintr-o combinatie de lemn / aluminiu cu sticla, permitand astfel luminii naturale sa patrunda in casa. Pe vreme buna puteti lasa usile deschise, astfel incat sa va bucurati de aerul proaspat si zumzetul pasarilori. Aceste usi sunt foarte avantajoase: daca sunt deschise nu ocupa spatiul si nu incurca accesul, iar daca sunt inchise ofera in continuare o priveliste placuta.

Astfel, pe langa comfortul obtinut de un spatiu larg si liber, usile pliante mai ofera un avantaj: posibilitatea de a sta in casa, bucurandu-va totodata de lumina si aer curat.

Daca bucataria este situata langa camera de zi, puteti face si aici cateva imbunatatiri. Cel mai important este sa instalati o usa plianta la bucatarie. Usa poate fi tinuta inchisa in timp ce gatiti, evitand astfel sa aveti miros de mancare in toata casa. In rest, usa poate ramane deschisa, obtinand astfel un spatiu liber si deschis.

sufragerieIn ceea ce priveste mentinerea si intretinerea usilor, acest lucru este destul de simplu, tinand cont de faptul ca ramele de aluminiu si geamurile pot fi curatate foarte usor. Este important sa folositi substantele potrivite, pentru a nu arde sau pata materialul. De asemenea, usile pliante de exterior mentin caldura in casa, dar trebuie sa alegeti combinatia potrivita de materiale (sticla procesata). Si nu uitati: usile pot fi produse din combinatii inovative de materiale, in diferite culori si forme. Modelul potrivit il veti alege in functie de mobila existenta in casa si de stilul decorativ pe care il folositi deja. Este important ca usa aleasa sa se integreze in peisajul existent, din toate punctele de vedere!

Iata cum puteti folosi usi pliante pentru a va organiza casa intr-un mod eficient, confortabil si elegant.

luxury car rental chicago
web hosting

Tags : , , , , 0 CommentsLeave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.