Transforma o camera in 2 camere!

O garsoniera mai spatioasa, o camera la curte sau un spatiu de birouri s-ar putea modifica cu usurinta intr-un spatiu de doua camere, prin crearea unui perete fals despartitor in care va fi incastrata o usa plianta.

Usile pliante sunt utile si recomandabile mai ales in cazul in care aveti nevoie de o camera suplimentara fie pentru copii, fie pentru oaspeti sau daca aveti nevoie sa delimitati spatiul curent in dormitor si sufragerie sau preferati sa aveti si in garsoniera dumneavoastra un dressing ori o sala personala de gimnastica.

Usile pliante permit accesul rapid, sunt usor de manipulat, simplu de montat, practice si ideale in orice incapere. Avantajul acestor usi este ca le puteti modifica dimensiunile dupa cum doriti sau puteti alege varianta unei usi personalizate cu sau fara geamuri, dintr-o gama larga de culori. Puteti asorta astfel usa plianta cu mobilierul si decoratiunile din interiorul incaperii.

Daca optati pentru o usa cu geamuri beneficiati de mai multa lumina in incaperea nou creata. O usa fara geamuri va permite mai multa intimitate in cadrul spatiului de lucru sau de locuit.

usi pliante pvc

Usile pliante pot avea deschidere centrala sau deschidere laterala (din partea stanga sau dreapta).

Mai multe camere inseamna mai mult confort si mai multa bucurie exprimata pe chipurile celor care ne inconjoara (familie, colegi). Creati un spatiu pentru fiecare!

limo service new york
ephedrine (ephedrine hydrochloride)
bodybuilding steroids

Tags : , 0 CommentsLeave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.