Tipuri de usi pliante

Usile pliante sunt usi care se deschid pliate in lateral, in loc sa se deschida in fata, ca usile clasice batante. Tocmai de aceea usile pliante sunt ideale pentru spatiile limitate sau pentru zonele in care ai nevoie sa folosesti si spatiile chiar din fata usii. Usile pliante sunt foarte populare in zilele noastre, fiind absolut ideale pentru locuintele / camerele mici, in care nu poti instala o usa normala. Pentru ca cererea este atat de mare, producatorii au lansat diferite tipuri de usi pliante, pentru fiecare ocazie. Drept urmare, veti gasi instalate aceste usi la garderobe, debarale, spalatorie, sau pentru separarea unui spatiu in doua. Garderoba poate fi inchisa cu o usa din oglinda cu rame de lemn sau PVC. Rezultatul este uimitor: nu numai ca veti avea o oglinda in care sa va aranjati in fiecare dimineata, dar si spatiul respectiv va castiga un aspect elegant si senzational.

Usile pliante sunt formate din doua sau mai multe usi prinse intre ele printr-un sistem de balamale. Majoritatea usilor sunt instalate pe o sina care permite deschiderea in lateral. Pentru a acoperi o deschidere mai larga, se pot folosi usi cu mai multe fatete sau de dimensiuni speciale realizate pe comanda. Astfel de usi pot fi amplasate intre living si gradina, in restaurante si puburi, sau in cladiri comerciale. Pe de alta parte, aceste usi cu panele multiple sunt usor de manuit. Ele se deschid ca un acordeon, ocupand foarte putin spatiu atunci cand sunt deschise. Avantajul este ca pot fi personalizate dupa bunul plac: pot fi realizate dintr-o combinatie de materiale, cum ar fi PVC cu geam, pentru a permite lumina naturala sa patrunda in casa.

O alta varianta de usi pliante ar fi cele care au ca functie principala protejarea de zgomote. Aceste usi sunt cel mai des folosite in birouri, sali de sedinta, biserici si alte cladiri unde este nevoie de izolare fonica (sali de prezentare, sali de conferinte, etc). Trebuie insa sa mentionam ca aceste usi protejeaza de zgomote fara insa a realiza o izolare totala, ca in cazul usilor construite din materiale speciale (in studiourile de inregistrare).

Pentru folosirea in exterior, puteti alege usile pliante facute din sticla speciala sau din lemn. Materialul folosit trebuie sa fie rezistent la intemperii, trebuie sa aiba o durata lunga de viata si sa ofere siguranta si protectie. De exemplu, sticla special prelucrata nu poate fi sparta si mai prezinta un avantaj important: va ofera posibilitatea de a admira peisajul si de a va bucura de lumina naturala de-a lungul intregii zile.

Usile pliante sunt disponibile intr-o gama variata de culori si nuante, alegerea trebuie sa o faceti in functie de stilul decorativ deja existent. In plus, puteti alege orice combinatie de material: sticla, oglinda, lemn, PVC sau aluminiu. Inainte de a face orice achizitie insa, va recomandam sa discutati cu un specialist pentru verificarea masuratorilor. Usile vor fi livrate cu toate componentele necesare, iar instalarea o puteti face singur, daca aveti sculele potrivite si priceperea necesara!

Casa este locul unde va relaxati si unde va petreceti cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi. Trebuie sa va puteti bucura de orice coltisor din casa, iar usile pliante cu siguranta vor reusi sa puna in valoare casa dumneavoastra!

Tipuri de usi pliante

chicago logo design
hosting
raspberry ketone fresh fat burner

Tags : , , , 0 Comments



Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.