Sfaturi pentru alegerea usilor pliante

Alegerea usilor pliante

Intr-o piata plina de produse variante si de oferte de usa plianta care mai de care mai atractive, poate fi foarte dificil sa faci o alegere corecta, atunci cand pornesti la cumparaturi. Nici usile pliante nu fac exceptie de la aceasta regula. Chiar daca achizitionarea unei usi pliante poate parea o chestiune simpla, trebuie sa stiti ca nu este deloc asa. Oferta de pe piata este extrem de bogata si asta este un lucru foarte bun, daca stiti exact ce cautati. Daca insa nu sunteti prea sigur ce aveti nevoie si nici nu aveti toate datele tehnice necesare, atunci oferta variata nu face decat sa va incurce si mai mult.

Prin acest articol dorim sa va ajutam sa faceti o decizie corecta atunci cand achizitionati o astfel de usa, oferindu-va cateva indicii clare.

mahon2

Cadru usa plianta

Atunci cand decideti tipul de cadru pentru usa pliante, trebuie sa luati in considerare trei aspecte: bugetul, aspectul si locatia unde va fi montata usa. Costul difera in functie de model, de la variantele ieftine din PVC pana la cele mai scumpe, din lemn sau aluminiu. Iata cum se reduce numarul de optiuni, luand in considerare numai bugetul.

In al doilea rand urmeaza aspectul. Usile pliante din PVC au optiuni limitate de finisaje, in timp ce pentru usile din lemn sau aluminiu veti putea gasi multe culori disponibile. Dar nu trebuie sa luati in calcul doar culoarea, ci si efectul estetic. De exemplu, PVC si aluminiu ofera un aspect modern, in timp ce lemnul se potriveste intr-un mediu natural si traditional.

Locul unde va fi amplasata usa este de asemenea foarte important, atunci cand aveti de luat o decizie in privinta cadrului. Daca locuiti intr-o zona renumita pentru conditiile meteo extreme si usa nu este suficient protejata, atunci trebuie sa alegeti un model rezistent. In acest caz putem spune ca lemnul este cel mai putin recomandat, pentru ca poate fi cu usurinta afectat de umiditate si caldura. Chiar daca furnizorul va asigura ca lemnul este tratat special, noi va recomandam sa va indreptati atentia spre celelalte variante.

Usi pliante cu geamuri

Daca vreti un model mai special, puteti sa luati in considerare si varianta usilor pliante cu geamuri. Exista diferite tipuri de geamuri care pot fi folosite, fiecare avand proprietati diferite. Puteti alege geamuri decorative, bune pentru utilizarea in interiorul casei. Daca usa da in exterior, atunci trebuie sa alegeti un geam dublu, care nu permite pierderea de caldura.

Usile din sticla securizata se preteaza perfect pentru utilizarea la exterior, fie la intrarea in casa, fie la iesirea catre gradina. Acest model este recomandat de asemenea pentru cladiri de birouri sau proprietati comerciale.

Usi pliante – alte considerente

Daca decizia dumneavoastra este deja conturata acum, mai urmeaza doar cateva detalii asupra carora trebuie sa va decideti. Iata cateva exemple: numarul de lamele, tipul de deschidere, incuietoare aplicata, culoarea. Acolo unde aveti dubii, puteti sa va sfatuiti cu producatorul, sa fiti siguri ca alegeti modelul potrivit pentru locatia dumneavoastra. Nu uitati sa faceti masuratorile cat mai corect, inainte de a achizitiona orice usa!

limo service in atlanta

Tags : , , , , , 0 CommentsLeave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.