Montaj usa plianta cu deschidere centrala

Usa plianta din pvc cu deschidere centrala este acea usa, care se deschide din centru si este compusa din doua usi (egale sau inegale). Inchiderea standard este pe baza de magnet.

usa deschidere centrala

Usile pliante cu deschidere centrala, pe care le realizam la comanda, ajung la client gata asamblate pentru a fi cat mai usor de montat. Odata cu usa este livrata si schita cu Instructiunile de Montaj.

Pentru montaj aveti nevoie de urmatoarele scule: masina, nivela/boloboc, surubelnita si creion.

instr.montaj

Usile pliante se fixeaza cu ajutorul a trei profile din pvc (sina superioara si stalpii laterali din stanga si din dreapta). Pentru prindere, pe perete sau pe un toc deja existent,  se folosesc suruburi si dibluri adaptate materialului in care urmeaza sa fie prinse. Astfel, pentru ciment sau beton se folosesc dibluri si suruburi, pentru lemn Рsuruburi de lemn, pentru metal Рsuruburi autoforante, iar pentru rigips Рdibluri de rigips si suruburi. Acestea le va achizitiona clientul separat si nu sunt furnizate de firma noastra.

Etape de montaj:

1 . Se masoara cu o ruleta latimea de gol si cu un creion se traseaza un semn la jumatatea distantei. Cu surubelnita/ bormasina se fixeaza un singur surub la jumatatea sinei superioare.

masuram

2. Rotim sina superioara perpendicular pe golul usii.

fixare sina superioara

3. Se introduc cele doua usi cu rolele de culisare pe sina superioara, dupa care sina va fi rotita in pozitia initiala.

AC3

4. Pentru a fixa definitiv sina se strange usa la mijloc si se prinde pe toata lungimea sa cu alte suruburi. Se verifica apoi ca sina superioara este montata orizontal.

Deoarece sina de sus sustine toata greutatea usii este important ca aceasta sa fie bine fixata.

5. Se fixeaza stalpii laterali si se verifica cu nivela/ boloboc verticalitatea.

fixare sine laterale

6. In laterale, se fixeaza usa plianta cu profilul balama pe stalpul corespunzator, prin apasare cu mana pe toata inaltimea usii.

7. Se testeaza functionalitatea usii.

AC deschis

Atentie!

Daca usa nu sta prinsa de sina superioara cu rolele de culisare inseamna ca sina nu este montata corespunzator si trebuie rotita.

Daca se adauga sina jos se repeta etapele de la punctele 1, 2, 3 si 4.

limousine hire
click

0 CommentsLeave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.