Modele de geamuri pentru usile pliante din pvc

O casa, un birou, un salon, un cabinet, amenajate cu stil sunt o delectare pentru ochii musafirilor, clientilor, vizitatorilor, chiar si pentru persoanele care populeaza acel spatiu.

Atunci cand ne gandim sa cumparam o usa plianta din pvc tinem cont si de mobilierul si obiectele decorative din jur. In functie de nuantele predominante se contureaza si ideea pentru culoarea potrivita.

Totusi, ce poate fi mai interesant la o usa plianta, decat geamurile cu care este echipata? Usa accesorizata cu geamurile potrivite confera o nota pozitiva si vesela incaperii sau luminozitate, in functie de ceea ce alegem. Nota distinctiva o poate aduce si modul de pozitionare al geamurilor. Usa plianta poate avea mai multe sau mai putine geamuri,  acest lucru depinzand de dimensiunile golului in care va fi montata si de faptul ca un geam ocupa 30cm in inaltime.

Daca se pune accent pe luminozitatea incaperii se recomanda nuantele transparent din gama Niagara si Diamant, iar daca se prefera intimitatea spatiului putem alege nuante mai inchise gen fume sau bronz ale celor doua game amintite sau modelul decorativ Rombo.

Modelele de geamuri sunt vizibile si pe site-ul nostru www.usipliante.ro in subcategoria Variante accesorii optionale.

Va prezentam mai jos cateva modele de usi cu geamuri.

* usi pliante cu geamuri Niagara

usi geam Niagara

* usi pliante cu geamuri Diamant

usi geam diamant

* usi pliante cu geamuri Decor

usi geam decor

Cele mai apreciate culori sunt: alb, nuc si mahon. Clientii nostri solicita adesea accesorizarea usilor pliante cu geamuri din categoria Niagara si Diamant transparent sau modelul Fiore.

Clientii au libertatea de a-si face combinatiile pe care le considera propice intre culoarea panourilor ce vor compune usa si modelul de geam ales.

http://steroidslegal.co.uk/
Bodybuilding Grandma, 75, Eats Strictly ‘Nude Food Diet’ To Keep In Shape How To Restore Testosterone Levels After Steroids The 6 New Bodybuilding Rules Every Man Should Memorize

2 Comments2 Comments → “Modele de geamuri pentru usile pliante din pvc”


 1. Elena Popa

  2yearsago

  Buna ziua. Pretul usii este 286 lei.


 2. Adriana Vintu

  2yearsago

  Buna ziua,

  Va rog sa imi spuneti ce pret are o astfel de usa cu dimensiunile 115/223. Va multumesc.


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.