Idei si culori pentru usile pliante!

Idei si culori pentru usile pliante!

Alegerea culorilor pentru interiorul locuintei este mai degraba o chestiune subiectiva, ce tine de gustul fiecaruia, mai ales cand vine vorba de culoarea usilor din casa.

In momentul in care ne hotaram sa obtinem un aspect mai frumos al locuintei noastre, ne concentram atentia catre elementul cheie ce tine de intreaga incapere si anume culoarea.

Intr-un decor care foloseste culorile neutre trebuie sa existe puncte de interes. Acestea pot fi create prin forme, texturi, modele, desene sau orice alte elemente de decor care sparg monotonia si imprima un aer anume unei camere.

Nuantele de culori propuse de noi pentru usile pliante: marmo avorio, marmo bianco, marmo rosso, marmo verde se adapteaza perfect intr-un ambient relaxant unde predomina de exemplu finisaje neutre pentru pardoseala ,cum ar fi marmura. Un alt exemplu s-ar regasi in foarte multe nuante la mobila din lemn.

Usile armonice gama marmo pot sa adauge decorului casei dumneavoastra, senzatia de curatenie si prospetime. De asemenea pot armoniza spatiul si il pot face sa arate ca nou.

   marmo avorio           marmo bianco

PicMonkey Collage2 800

    marmo verde             marmo rosso

 

jacksonville web design
Spiralling anabolic steroid use leaves UK facing health timebomb, experts warn trenbolone acetate dosage Dietary Supplement Recall Issued Due to Anabolic Steroids

0 CommentsLeave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.