Idei pentru renovarea birourilor

Idei pentru renovarea birourilor

In aceasta perioada de criza, renovarea sau amenajarea unui nou birou (cu usi pliante, oglinzi sau vopsea noua) poate parea o masura fara sens si totodata un vis frumos. Dar adevarul este ca toate studiile au demonstrat ca eficienta angajatilor este direct proportionala cu starea de bine pe care o au la locul de munca. Iar starea de bine de la munca este influentata de colegi, de sefi, dar si de modul in care arata biroul. Renovarea unui birou poate fi facuta si cu un buget redus, iar in acest articol va vom propune cateva actiuni deloc costisitoare, dar foarte eficiente. Printre investitiile principale pe care trebuie sa le faceti, enumeram: usi pliante, geamuri mari, vopsirea peretilor.

Usi pliante la birou

Usile pliante pot transforma cu totul spatiul din biroul dumneavoastra. Daca instalati acest tip de usi veti putea chiar sa largiti un spatiu, pentru a permite mai multe birouri si mai multi colegi lucrand impreuna, intr-o singura camera. De asemenea, cu o usa plianta puteti inchide temporar un spatiu, atunci cand aveti nevoie de intimitate sau discretie.

Chiar daca nu costa extraordinar de mult, usile pliante nu arata deloc ieftin, ci dimpotriva. Pe piata veti gasi o multitudine de modele, dimensiuni, culori si materiale. Dumneavoastra va trebui sa alegeti modelul care va place, dar care se si potriveste cu mobila existenta si cu stilul decorativ din birou.

Daca biroul este decorat intr-un stil clasic, cu mobila din lemn, atunci puteti alege usi din lemn sau din PVC cu imitatie de furnir. Pentru un stil contemporan se potrivesc foarte bine usile din aluminiu, din sticla sau o combinatie de aluminiu cu sticla prelucrata. Puteti instala usi pliante la dulapuri, la spatiile de depozitare sau pentru amenajarea balconului. In timpul verii veti putea lasa usile deschise in timpul programului de lucru, bucurandu-va astfel de soare si de vremea buna. In plus, veti avea parte de lumina naturala, mult mai sanatos pentru dumneavoastra! Usile pliante cu geamuri creeaza un efect special de spatiu mai mare.

Instalarea usilor pliante se face foarte usor, daca aveti toate uneltele necesare si putina indemanare. Pentru a implica mai mult echipa, puteti organiza chiar cateva zile de team building pentru instalarea usilor. Daca va doriti un ton mai vesel in birou, usile pot fi decorate cu diverse abtibilduri, accesorii home made sau un tapet special, sau pot fi vopsite de catre colegii mai talentati.

Ce mai puteti face pentru a renova birourile? Este foarte simplu: adaugati un strop de culoare, vopsind peretii! Despre cromoterapie stim deja ca este o terapie alternativa, iar culorile au efecte deosebit de puternice si eficace asupra psihicului uman si asupra dispozitiei. Daca doriti sa aveti o echipa eficienta, trebuie sa le oferiti un mediu de lucru placut. Colegii se pot implica, de asemenea, in vopsirea peretilor, continuand astfel actiunea de team building. Ca sa nu mai vorbim de reducerea costurilor de mana de lucru…

Iata ca renovarea biroului nu trebuie sa fie intotdeauna o masura foarte costisitoare. Folosind usile pliante, culorile si geamurile mari, veti reusi sa aduceti imbunatatiri semnificative la locul de munca, crescand astfel si eficienta echipei!

Spor la munca va dorim!

 

new york city limo service
wordpress templates
пластиковые окна минск

Tags : , , , , 1 Comments1 Comment → “Idei pentru renovarea birourilor”


  1. Stef Doors

    7yearsago

    Super interesanta propunerea dumneavoastra, Practice aceste usi.


Leave a Comment

Ghidul tau autentic de shopping.